Whisky és sör, egy jól ismert kombináció, de mi ezen csavarunk egyet.
Az elmúlt időben elkezdtünk kísérletezni a hordóban érlelt sörökkel és úgy tűnt, hogy van közönsége, ezért tovább vittük a dolgot. A prémium párlatok szakértőivel, azaz a Whiskynettel közösen kezdtünk el gondolkodni és a végeredménye egy virágzó együttműködés lett.
Első két sörünk a Glen Floral és a Scottie Piper már a tőlük kapott Glen Moray és Ardbeg hordóban érleltük és be kell, hogy valljuk imádjuk a végeredményt.
Ha érdekel, hogy mit is érzel a sörben és össze is hasonlítanád, hogy a whisky ízei, hogy harmonizálnak a sörével, akkor az üregben a helyed.
Mi fog történni?
5 órai tea helyett, whisky és sör lesz a menü, Őrült Kalapos helyett pedig a Whiskynet szakértője, Németh Zoltán és a Fehér Nyúl sörfőzde alapítója Sajgó Álmos lesz az asztaltársaság és ők fognak mesélni nektek eme két új íz megszületésének körülményeiről, a sör- és whisky fogyasztás kultúrájáról, ízekről, illatokról.
A helyek száma limitált, érdemes minél hamarabb jegyet váltani, hogy legyen helyed.