Egy különleges este vár ránk, ahol az érzelmek, a zene és az ízek találkoznak.
Ezt az estét kifejezetten párok számára terveztük, hogy együtt élvezhessék a romantika és a művészet különleges pillanatait.

Az este folyamán az OFF KULTUR KLUB színpadán zenél Sándor Évi (zongora -ének) és Németh Gyuri (gitár-ének), akik nem csak a színpadon alkotnak egy párt, hanem az életben is, így az este folyamán tényleg minden dal a szerelemről, szeretetről szól.

Szeretetük és zenéjük együtt fonódik össze, hitelessé téve ezt a különleges vacsoraestet, mivel egy különleges gasztronómiai élménnyel is készülünk nektek! Az ötfogásos vacsora elkészítéséhez egy igazi gasztronómiai mestert kértünk fel számotokra, hogy az est minden egyes falatja kulináris élmény legyen, ráadásul minden fogás a megalkotó séf szeretetét és művészi kreativitását hordozza.

A világjárt séf, Honig Richárd a szakmai tudását több neves és Michelin csillagos étteremben, többek között  az ikonikus Londoni Zuma-ban, itthon a Costes Downtown-ban és a Four Seasons hotelben szerezte.

 

A séf ígérete szerint vacsoránk minden fogása egy gondosan megtervezett kulináris utazás lesz, mely során az ízek és az érzelmek találkoznak. Mindezt a szeretet jegyében készíti, hiszen az ételek elkészítése nem csak mesterség, hanem szerelem is.

Az est meghitt hangulata érdekében a jegyek csak és kizárólag korlátozott számban kaphatóak! Vásárold meg jegyeidet online a jegyértékesítő oldalunkon! Tarts velünk és hagyjuk, hogy a zene, a gasztronómia és a szerelem ezen a különleges Valentin napon találkozzanak!

_______ 

MENÜ 1
Welcome ital
Ráksaláta (angol zeller, uborka, wasabi, lime)
Desszert saláta (ricotta, málna, hibiszkusz vinaigrette)
Pezsgős rákleves
Tarisznyarák linguine (citrom, bazsalikom, sült capri, paradicsom)
Desszert duó (karamell és eper)

MENÜ 2
Welcome ital
Avokádó saláta (lime, pirított szezám, szezámolaj)
Desszert saláta (ricotta, málna, hibiszkusz vinaigrette)
Vaníliás zellerkrémleves
Sült malaccsászár (sárgarépa, tárkony, méz, sült brokkoli)
Desszert duó (karamell és eper)

Menü 1/B
Bor sorral / Minden fogást követően az étellel harmonizáló 1dl bor felszolgálása
Welcome ital
Ráksaláta (angol zeller, uborka, wasabi, lime)
Desszert saláta (ricotta, málna, hibiszkusz vinaigrette)
Pezsgős rákleves
Tarisznyarák linguine (citrom, bazsalikom, sült capribogyó, paradicsom)
Desszert duó (karamell és eper )

Menü 1/D
Dzsúz sorral / Minden fogást követően az étellel harmonizáló gyümölcs vagy zöldség alapú ital kreáció
Welcome ital
Ráksaláta (angol zeller, uborka, wasabi, lime)
Desszert saláta (ricotta, málna, hibiszkusz vinaigrette)
Pezsgős rákleves
Tarisznyarák linguine (citrom, bazsalikom, sült capribogyó, paradicsom)
Desszert duó (karamell és eper )

Menü 2/B.
Bor sorral / Minden fogást követően az étellel harmonizáló 1dl bor felszolgálása
Welcome ital
Avokádó saláta (lime, pirított szezám, szezámolaj)
Desszert saláta (ricotta, málna, hibiszkusz vinaigrette)
Vaníliás zellerkrémleves
Sült malaccsászár (sárgarépa, tárkony, méz, sült brokkoli)
Desszert duó (karamell és eper)

Menü 2/D.
Dzsúz sorral / Minden fogást követően az étellel harmonizáló gyümölcs vagy zöldség alapú ital kreáció
Welcome ital
Avokádó saláta (lime, pirított szezám, szezámolaj)
Desszert saláta (ricotta, málna, hibiszkusz vinaigrette)
Vaníliás zellerkrémleves
Sült malaccsászár (sárgarépa, tárkony, méz, sült brokkoli)
Desszert duó (karamell és eper)