Séf a farmról-zöldségeket beszélünk és önteteket, salátákat készítünk!

 

A Kalóz látványkonyhájában ezúttal volt séfünk, Kisuti Dávid és kollégája, Lévai Tamás kertész, immár mindketten a Zöld Bagoly Farm képviseletében.

Amit közösen készítünk;

-kora tavaszi saláta a kertből és az erdőről, medvehagymás almaecetes vinaigrette-tel.

-Kimchit is kóstolhattok.

És miről lesz szó, amíg közösen szorgoskodunk?

-Beszélgetés a zöldségekről és salátákról, valamint Lévai Tamás előadása az intenzív “non-till” technologiáról a kertészetben.

-Praktikák és történetek a tartósítási módszerekről, hasznos tanácsok a fermentációról és az ecetekről, valamint ezek sokrétű felhasználásáról.

-Élet az erdőben, gombàk közt! Lévai Tamàs gomba szakellenőr mesél a szezonális erdei-mezei gombákról, közösen a séffel.

-Kötetlen beszélgetés a kertésszel és a séffel a göröngyös útról, míg a termék a földből az asztalra kerül.

A végén természetesen kóstolunk, amit a séf és a kertész hozott, és amit együtt készítettünk.

A program ára; 4.900 Ft/fő.

A program ára tartalmazza; 

-kóstolókat,

-az elkészült salátákat,

-az előadásokat,

-beszélgetéseket,

-házi szörpöt vagy vizet.

 

További információk; 

kalozbisztro@gmail.com

facebook.com/kalozbisztro

 

A programra max. 20 főt várunk.