Nemzeti rock fesztivál a Velencei tó partján 2019-ben is!

➽ A FESZTIVÁL HÁZIRENDJE

A Rockstrand területére való belépés során a vendég elfogadja a rendezvény házirendjét, általános szerződési feltételeit és a biztonsági rendszabályait, valamint tudomásul veszi, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogathatja. A rendezőség mindent meg tesz a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása következtében keletkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

A rendezvény teljes területének őrzése, védése, a zavartalan szórakozás biztosítása szakképzett biztonsági személyzet közreműködésével történik. A mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat szigorúan tilos behozni. A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. Közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot, lánc stb.). Ez szabálysértésnek minősül. Üvegtárgyat, ütő-, szúró- és vágóeszközt nem hozhatsz be magaddal.

A fesztiválra történő belépéskor minden alkalommal ellenőrzésen kell átesned. Csak az ép karszalagokat áll módunkban elfogadni, a szakadt, sérült, ragasztott szalagok nem jogosítanak fel a rendezvényen történő részvételre!

A 12 év alatti gyermek ingyen léphet be a fesztivál területére, de csak kísérővel, akinek a napijegyet meg kell váltania.


➽ Strand

A fesztivál terület szomszédságában, a Drótszamár kempingen belül kiépített saját strand üzemel 600 méteres partszakasszal, amelyet a fesztivál látogatói ingyenesen használhatnak, a strandnak saját házirendje van, amit a fesztivál vendégeinek is be kell tartania. A strandot ittas személyek nem használhatják.


➽ Parkolás

A fesztivál bejárata körül található parkolók ingyenesek. A biztonsági szolgálat gyakran járőrözik, de ettől a parkoló még nem őrzött, és az ott elhelyezett autókért felelősséget nem vállalunk. A motorral vagy biciklivel érkezők behajthatnak járműveikkel a fesztivál területére, de a motort kikapcsolt állapotában kell be tolniuk.


➽ Vásárlás

A rendezvény területén több büfé és egy ABC is működik.


➽ Egyéb fontos tudnivalók

Minden résztvevő, aki a fesztiválon készült fotókon feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Kép- és hangfelvételt a rendezvényen csak a rendezők belegyezésével lehet készíteni, de fényképezni szabad.

A Rockstrand területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni. A műsorváltozás jogát a szervezők fenntartják. A koncertek rendezvénysátorban kerülnek megrendezésre. A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.
Kérjük fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre és ne szemeteljetek!