Révész Sándor & Závodi János Piramis évek a Plázson!

A két zenei Ikon Révész Sándor és Závodi János, fiatal tehetséges „szövetségesekkel” lép színpadra, Horváth Ákos - gitár- vokál, Nagy Gergő - gitár, Megyaszay István - Megya - basszus, Delov Jávor - dob. A Piramis a 70-es évek második felének, és a 80-as évek elejének hihetetlenül népszerű rock zenekara volt, a kor könnyűzenei életének kínosan magasba ívelő üstököse. A dalok nagy részét ma is kívülről fújja és rendületlenül imádja több generáció; felelevenítésük az eredeti énekhangon és az egykori dinamikával nemcsak a régi rajongóknak kínál szenzációs élményt, de ínyencség lehet minden zenebarát számára. Mert a múlt és a régi lázak megidézésén túl világszínvonalú mai zenét ígér a koncertsorozat, amire bőven elég garanciát jelent a formáció szakmai tapasztalata, hitelessége, lelkes odaadása.

 

VIP - 5.000 Ft ➝ Külön beléptetés, külön mosdó, külön bárpult, rálátás a színpadra!
SILVER VIP asztal - 80.000 Ft ➝ 4 fős asztal a SILVER VIP teraszon, italfogyasztás 30.000 Ft értékben, külön beléptetés, külön mosdó, külön bárpult, rálátás a színpadra.
GOLD VIP asztal - 100.000 Ft ➝ 4 fős asztal a GOLD VIP teraszon, italfogyasztás 40.000 Ft értékben, külön beléptetés, külön mosdó, külön bárpult, legjobb rálátás a színpadra. 

VIP asztalfoglalás: marketing@plazssiofok.hu // +36306007101