A nagy sikerű februári PACAL estünk mégjobb, mégnagyobb, mégpacalosabb kiadása November 19-én 


Tudjuk lehetetlen, de megpróbálunk minden pacal rajongónak a kedvére tenni, annak aki csak beszélni szeret róla, annak is aki az irodalmát kedveli és persze azoknak is, akik imádják úgy ahogy van, csak legyen.


Pacalbeszélgetés pacalvacsorával az Arquitecto Pitpitben!


Az év szakácskönyvét jegyző Szkladányi Andrással és nemzetünk legnagyobb pacalkrónikásával Cserna-Szabó Andrással beszélgetünk különböző állatok különböző gyomrainak felhasználásáról, irodalmáról, kultúrtörténetéről és társadalmi mobilitásáról. Hogy lehet egy gyomor a szegénykonyha lesajnált alapanyaga, tömegkulturális termék, családi veszekedések kirobbantója vagy épp a csúcsgasztronómia sikkes, bátor, meglepő finesze egyszerre? Hogy ette a pacalt Rabelais? Rossz ember aki nem eszik gyomrot?

Minden kiderül a beszélgetésből.  


19 órától pedig az ország top szakácsainak különböző pacal-interpretációit kóstolhatjátok, hozzá passzoló italokkal az alkoholmentestől a natúrborokon át különböző koktél variációkig. Ráadásul az italokban Kékedi Zsófi (Szofi by Nature) is segítségünkre lesz.


A vacsora small plate koncepciót követ, az ételeket pedig az azt készítő szakácsok szolgálják fel, így minden kulisszatitokba beleláthattok.


Menetrend:

Érkezés 17:30

Beszélgetés kezdete 18:00 (60-70 perc)

Vacsora - egész este


Végül az impozáns névsor: (az étlappal nemsokára jelentkezünk)


Cserna-Szabó András

Csillag Richárd (Lokal at the Lake)

Fehér Gábor (ESCA.)

Garai Ádám (Monokini Kantin)

Kiss László (Pitpit)

Kovács Péter (Pitpit)

Erdei Máté (Padron)

Poszler András (Monokini Kantin)

Sándor Lőrinc (SALT)

Szeghő Márton (Pitpit)

Szkladányi András