Egy este, ahol a gasztronómia és az inspiráló beszélgetések találkoznak

Az est témája: Tabuk nélkül a női szerepekről – Főszerepben a lelkiismeret-furdalás


A MARIE CLAIRE BISTRO színpadán tabuk nélkül beszélgetünk majd női szerepekről, megfelelési kényszerről és a lelkiismeret-furdalásról, amelyet a legtöbbször érzünk, amikor az egyik szerepünkre koncentrálva egy másikat kissé háttérbe szorítunk. TÓTH-SZÁNTÓ KRISZTINA, a Marie Claire főszerkesztője címlapsztárunkkal, JAKAB JULI színésznővel, GÁLDI VINKÓ ANDREA fotóssal és SEMJÉN NÓRIVAL, az Anyakivan vloggerével beszélget.


Menüt Piszkor Norbert séf állította össze

Előétel: Briós, vaj (Maldon só, mandulás-miszós vaj)

Főétel: Kacsamellpastrami (mille feuille burgonya, mizuna)

Borpárosítás: Szijjártó Előd – Pinot Noir 2022

Főétel/Vega opció: Laskafasírt (sárga cékla, turbolya, snidlinges majonéz)

Borpárosítás: Szijjártó Előd – Pinot Noir 2022

Desszert: Barna vajas kalács (pisztáciakrém)

Borpárosítás: desszert bor: Hétszőlő – Tokaji Késői Szüret Sárga muskotály 2016


Az eseményre a jegyár 9900 Ft, mely tartalmazza a menüt a borpárosítással!

IDŐPONT: 2025. március 20. CSÜTÖRTÖK kapunyitás 18 óra

HELYSZÍN: MADHOUSE BISTRO

BUDAPEST, 6. KERÜLET, ANKER KÖZ