MALACSÜTÉS Ruga Endrével cigányzene kíséretében

 

Március 14. VACSORA 17.00 – 20.00 

Ár: 12.900.-

  

Program leírása:

Fedezzék fel újra a régi magyar konyha hagyományiat, a családi baráti mulatságok, a fenséges ízek, a faszénen sütés különleges hangulatát a Petrányi Pince teraszán ezen az izgalmas gasztronómiai programon. A frissen, a szabad ég alatt sült ételeknek nincs párja. A korábbi évek ezen időszakban a nyárson történő malacsütés az ünnepek és a családi programok elengedhetetlen része volt.  A családi és baráti összejöveteleket még napjainkban is izgalmassá teheti ez a program, így azoknak is ajánljuk, akik örömmel részt vesznek a sütés folyamatának eltanulásában is, és egy-két mozzanatot eltanulva, otthon bátran nekiállnak az elkészítésnek. Malacsütés közben séfünkkel Ruga Endrével beszélgethetnek a faszénen sütés mozzanatairól, illetve az ízesítési praktikáiról. Mindenhol máshogy készítik, más más technikával, ízléssel. Mi azt fogjuk megmutatni, hogy hogy készül a Petrányi Pince teraszán a valóban puha és ropogós malacsült. Programunk alatt cigányzenével szórakoztatjuk vendégeinket, és természetesen a friss malacsült menüvel, amit vacsorára szolgálunk fel. 

 

MENÜ:

Malacsütés, cigányzene

-Paradicsomleves, házi betűtészta

-Malacsült, parázsban sült burgonya, pecsenyelé, kimcsi

-Mákos kalácspuding, szilva

 A menü ára az italt nem tartalmazza.

 

Megjegyzés:

A műsor megtekintéséhez kérjük vendégeinket, hogy érkezzenek időben, hogy ne zavarjuk az előadás közben a művészeket.

Zenészek érkezése: 16.00

Vendégek érkezése: 16.00-tól

Tálalás: 17.30

A malacsült elkészüléséhez Kb. 8-10 óra kell, ezrét a vendégek a sütés befejező mozzanatait tudják nyomon követni. 

  

Természetesen vendégeink az étlapról is tudnak rendelni ha ellátogatnak hozzánk. Vegetáriánus és allergén igény esetén tekintsék meg étlapunkat a weboldalon.

 

Szeretettel várunk mindenkit erre a különleges eseményre, és természetesen majd a többire is.

Petrányi Pince és Borterasz