MALACSÜTÉS Ruga Endrével cigányzene kíséretében
Március 14. VACSORA 17.00 – 20.00
Ár: 12.900.-
Program leírása:
Fedezzék fel újra a régi magyar konyha hagyományiat, a családi baráti mulatságok, a fenséges ízek, a faszénen sütés különleges hangulatát a Petrányi Pince teraszán ezen az izgalmas gasztronómiai programon. A frissen, a szabad ég alatt sült ételeknek nincs párja. A korábbi évek ezen időszakban a nyárson történő malacsütés az ünnepek és a családi programok elengedhetetlen része volt. A családi és baráti összejöveteleket még napjainkban is izgalmassá teheti ez a program, így azoknak is ajánljuk, akik örömmel részt vesznek a sütés folyamatának eltanulásában is, és egy-két mozzanatot eltanulva, otthon bátran nekiállnak az elkészítésnek. Malacsütés közben séfünkkel Ruga Endrével beszélgethetnek a faszénen sütés mozzanatairól, illetve az ízesítési praktikáiról. Mindenhol máshogy készítik, más más technikával, ízléssel. Mi azt fogjuk megmutatni, hogy hogy készül a Petrányi Pince teraszán a valóban puha és ropogós malacsült. Programunk alatt cigányzenével szórakoztatjuk vendégeinket, és természetesen a friss malacsült menüvel, amit vacsorára szolgálunk fel.
MENÜ:
Malacsütés, cigányzene
-Paradicsomleves, házi betűtészta
-Malacsült, parázsban sült burgonya, pecsenyelé, kimcsi
-Mákos kalácspuding, szilva
A menü ára az italt nem tartalmazza.
Megjegyzés:
A műsor megtekintéséhez kérjük vendégeinket, hogy érkezzenek időben, hogy ne zavarjuk az előadás közben a művészeket.
Zenészek érkezése: 16.00
Vendégek érkezése: 16.00-tól
Tálalás: 17.30
A malacsült elkészüléséhez Kb. 8-10 óra kell, ezrét a vendégek a sütés befejező mozzanatait tudják nyomon követni.
Természetesen vendégeink az étlapról is tudnak rendelni ha ellátogatnak hozzánk. Vegetáriánus és allergén igény esetén tekintsék meg étlapunkat a weboldalon.
Szeretettel várunk mindenkit erre a különleges eseményre, és természetesen majd a többire is.
Petrányi Pince és Borterasz