Korunk népbetegsége: a pánikzavar

Időpont: 2019. Március 18. Hétfő, 18.30
Helyszín: Lurdy Ház 1. emelet
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

A rohanó élettel, a mindennapi stressz fokozódásával együtt járnak, és az utóbbi időben egyre gyakoribbá válnak a súlyos szorongásos megbetegedések. A pánikbetegség napjaink egyik leggyakoribb szorongásos kórképe, mely főként a fiatal felnőtteknél fordul elő és a nők körében kétszer nagyobb az előfordulási aránya.   

A pánikzavar valóban nagy riadalmat tud kelteni, hiszen látszólag mindenféle külső ok nélkül törhet ránk a rosszulléttel járó szorongás, és a váratlan rohamok nemcsak halálfélelmet okoznak, de az esetek többségében szinte ellehetetlenítik életünket. De van-e kiút a pánikzavarból? Kitől kérhetünk segítséget? Egyáltalán mitől alakul ki? Előadásunkból kiderül.

Előadónk, Makai Gábor klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta (http://www.makaigabor.hu/) előadásában a következő kérdésekre keressük a válaszokat:

-       Minden rendben van az életemben és mégis néha vannak rohamaim, miért?

-       Mit csináljak, ha jön a roham?

-       Mit tehetünk, ha pánikrohamot kap valaki a jelenlétünkben?

-       Milyen tünetei vannak a pánikzavarnak?

-       Miért van az, hogy a liftben, vagy zsúfolt helyeken leszek csak rosszul?

-       Hogyan tudunk megszabadulni ezektől a rosszullétektől?

Belépő: 1990 Ft
Helyszíni belépő (a szabad jegyek függvényében): 2500 Ft 

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! A rendezvényen videó- és fényképfelvétel készülhet.

Elkötelezettek vagyunk környezetünk védelméért, ezért a jegyeket nem szükséges kinyomtatni, elég telefonon bemutatni őket.

Be Smart Klub és kitárul a világ!