Komlozozo és Dobos G - "Meddig bírod" lemezbemutató koncert
Az este során több meghívott zenész és énekes is színpadra lép, egy-egy dal erejéig!
A zenekarról, röviden:
Először csak Escargo SZNSZ előadásokhoz születtek dalaim, viszont 2017 óta verseket is megzenésítek. A „Meddig bírod” dal, a lemez címadó dala is így keletkezett. Zeneszerzéskor törekszem arra, hogy mély tartalmakat közvetítsenek a közönség felé. Költők, akiknek gondolatisága és mondanivalója közel áll hozzám: Pilinszky János, Weöres Sándor, Háy János, Grecsó Krisztián, Villon. Emellett saját magam is írok dalszövegeket. Fontosnak tartom, hogy a versek, amiket már Gergővel közösen megzenésítünk, ne legyenek álságosak és hamisak. Az érvényes és élményszerű zenélésben hiszünk!
Gergő barátomat középiskolás korom óta ismerem, de az, hogy mi közösen zenéljünk, az 2021 januárjáig váratott magára. A Made in Pécs Fesztiválon játszottunk először. Közös koncertjeink különlegessége, hogy remekül értjük és érezzük egymás gondolatait. Szavak nélkül, improvizatívan nyúlunk bele egy-egy dalba, a közönség „vibe-ja” szerint. Ezek a pillanatok többről szólnak, mint vers/szöveg és zene közössége, néhány dalunk során igazi flow élményt élünk meg a színpadon, a hallgatósággal közösen.
Azzal, hogy néhány kiemelt dal rögzítésre kerül (Meddig bírod Album), az egyik legfontosabb mérföldkövet szúrja le az életemben.
(Komlóczi Zoltán – Komlozozo)
Gitár és ének: Komlóczi Zoltán
Dob: Dobos Gergő
Az előadásra vásárolhatóak jegyek különféle csemegékkel:
Böllér tál: A téli hónapok adtak helyet a régi idők nagy ünnepének, ez a disznótorok időszaka. Színházunkba is beköszöntenek ezért izgalmas előadások kísérőiként disznótorok gyümölcsei. Hurka, kolbász és mindenféle ínyencség, friss, ropogós kézműves bagettel. Kínálatunkból ajánljuk mellé minőségi pálinkáinkat és borainkat, az igazi disznótoros élményhez!
Bruschetta variációk: Az itáliai toast újraértelmezett változatai színházunk újraértelmezett variációihoz. Csakúgy, mint előadásaink, bruschetta tálaink is lehetnek klasszikusak vagy trendik, hagyományos paradicsomos - bazsalikomos, vagy kecskesajttal, sonkával, pástétommal, fügével kalandra hívók. Szezonálisan frissített feltétekkel biztosítjuk a változatos ízélményt.
Humusz tál: A mediterrán csicseriborsó krém, azaz a humusz krémességének találkozása a friss zöldségek roppanásával. Finom sörök, kiváló borok, formabontó előadások kísérője.
A jegyeket csak elővételben, a TIXA oldalán lehet megvásárolni. Az előadás helyszínén nincs lehetőség a jegyvásárlásra.