• Sátrazz Tállyán a Promenádon! 

    A Kerekdomb Fesztivál újonnan induló sátrazóhellyel várja látogatóit! A tállyai Promenádon összesen 100 sátorhely keresi lelkes gazdáját. Sátrazhatsz egyedül, vagy akár párban is! Annak érdekében, hogy minél többen részesülhessenek a fesztivál ideje alatt a szolgáltatás örömeiben, a Kerekdomb csapata „a két fő egy sátor” elhelyezést támogatja. Ha párban érkezel, 5.000 Ft/2 fő/éj áron vásárolhatod meg sátorjegyedet magad és vendéged számára. Amennyiben mégis inkább egyedül sátraznál, sátorhelyedet 3.500 Ft/fő/éj áron válthatod meg. A vizesblokk használatát minden sátrazó igénybe veheti.

    Helyben elérhető, szállással kapcsolatos kérdéseket és foglalási igényeket az alábbi elérhetőségeken várjuk: szallas@kerekdombfeszt.hu Varga-Knizner Petra //// tel.: +36 (30) 246-2468

    Felhívjuk minden kedves látogató figyelmét, hogy a sátrazóhelyek kizárólag a pénteki naptól kezdődően foglalhatóak el. A megvásárolt sátorjegyeket a helyszínen érvényes karszalagra kell váltani az információs és jegyvásárlási ponton. A kempingbe érvényes karszalagokat a kemping bejáratánál munkatársaink ellenőrzik. A sátrazóhely erre kijelölt területén minden nap 08.00-tól kezdődően lehet leverni a sátrakat. Abban az esetben, ha valakinek már nincs érvényes sátorjegye (és sátorhelye) a kempinget az adott napon 11 óráig köteles elhagyni az ott sátrazó látogató. Köszönjük, ha a házirend betartásával segíted munkánkat.