Keep calm and eat pasta!
Vacsorával egybekötött aktív főzőprogram Katlan Tóninál!
A világ számos pontján jutottak arra a következtetésre, hogyha egy tésztát megtöltünk és kifőzünk akkor az nagyon finom. Mifelénk ezt derelyének hívják, vagy ilyen a szabógallér is. Minden töltött tészták legismertebbike persze a ravioli-tortellini páros, de vajon hogy készül a maultaschen és milyen az a specknödel?
Mivel töltik a pilmenyit, pierogit és varenikit és hogy készül a gyiaodzi?
2022. március 25-én (18:00-21:00 óra között) újra élményfőzős workshop éttermünkben, ahol:
* pár óra alatt körbejárjuk a világot, rengeteg ízzel ismerkedünk meg
* és miközben elsajátítjuk a műfogásokat, hogy hogyan kell különböző tésztákat megtölteni különböző dolgokkal,
* remekül érezzük magunkat.
Programunkat úgy állítottuk össze, hogy minél több dolgot mutathassunk be, főzhessünk meg együtt.
Érkezéskor már ízletes előételekkel készülünk, házi limonádénk végig, a program alatt frissíti vendégeinket.
AKIK A TÉSZTÁK KÖZÖTTI KALANDOZÁST VEZETIK:
* Novotny Antal (a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA tulajdonosa | gasztro-kalandor)
* Berei Gizella – Gizus – (éttermünk csodálatos házi desszertjeinek megalkotója)
A gyúrás, nyújtás, töltés befejeztével az elkészült ételeket, valamint a feledhetetlen marhahúslevesünket tálaljuk fel, így garantáltan teli hassal mentek majd haza.
A program időtartama: kb. 3-4 óra.
Ételallergiával élő vendégeink számára szívesen készülünk külön ételekkel. Forduljatok hozzánk bizalommal, jelezzétek igényeteket előre!
VENDÉGVÁRÓ FALATOK
• Vörösboros nyúl, házi kalács
• Préselt sertéspofahús pástétom, savanyított hagyma
• Zsidótojás
• Házi sajtok, aszalt gyümölcsök
• Zöldalmás hússaláta
• Káposztalevélen sült burgonyás cipó
Házi limonádé
Alkoholos italok – jóféle házi pálinkák – helyben vásárolhatóak (a jegy ára nem tartalmazza).
Létszám: legfeljebb 30 fő.
A program ára vacsorával és alkoholmentes italokkal: 12 900 Ft/fő
(tartalmazza a főzőprogram során feltálalt hideg falatok és a közösen elkészített főételekből álló menüsor árát, valamint a workshopon való részvételt is).
A program helyszíne: Katlan Tóni Kultúrkonyha, Veresegyház Csokonai u 5/c.
A KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. szervezésében megrendezésre kerülő eseményeken, előadásokon kép- és videofelvételek készülnek, és az azon résztvevő személyek hozzájárulnak az eseményen, előadáson fényképek, videofelvételek és hangfelvételek készítéséhez a KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. és/vagy különböző sajtóorgánumok által, hozzájárulnak valamint ezek nyilvánosságra hozatalhoz, illetve sajtó részére történő továbbításhoz, felhasználásához.