Keep calm and eat pasta!

Vacsorával egybekötött aktív főzőprogram Katlan Tóninál!

 

A világ számos pontján jutottak arra a következtetésre, hogyha egy tésztát megtöltünk és kifőzünk akkor az nagyon finom. Mifelénk ezt derelyének hívják, vagy ilyen a szabógallér is. Minden töltött tészták legismertebbike persze a ravioli-tortellini páros, de vajon hogy készül a maultaschen és milyen az a specknödel?

 

Mivel töltik a pilmenyit, pierogit és varenikit és hogy készül a gyiaodzi?

2022. március 25-én (18:00-21:00 óra között) újra élményfőzős workshop éttermünkben, ahol:

 

* pár óra alatt körbejárjuk a világot, rengeteg ízzel ismerkedünk meg

‍‍* és miközben elsajátítjuk a műfogásokat, hogy hogyan kell különböző tésztákat megtölteni különböző dolgokkal,

* remekül érezzük magunkat.

 

Programunkat úgy állítottuk össze, hogy minél több dolgot mutathassunk be, főzhessünk meg együtt.

Érkezéskor már ízletes előételekkel készülünk, házi limonádénk végig, a program alatt frissíti vendégeinket.

 

AKIK A TÉSZTÁK KÖZÖTTI KALANDOZÁST VEZETIK:

‍* Novotny Antal (a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA tulajdonosa | gasztro-kalandor)

*‍ Berei Gizella – Gizus – (éttermünk csodálatos házi desszertjeinek megalkotója)

 

A gyúrás, nyújtás, töltés befejeztével az elkészült ételeket, valamint a feledhetetlen marhahúslevesünket tálaljuk fel, így garantáltan teli hassal mentek majd haza.

A program időtartama: kb. 3-4 óra.

Ételallergiával élő vendégeink számára szívesen készülünk külön ételekkel. Forduljatok hozzánk bizalommal, jelezzétek igényeteket előre!

 

VENDÉGVÁRÓ FALATOK

• Vörösboros nyúl, házi kalács

• Préselt sertéspofahús pástétom, savanyított hagyma

• Zsidótojás

• Házi sajtok, aszalt gyümölcsök

• Zöldalmás hússaláta

• Káposztalevélen sült burgonyás cipó

 

Házi limonádé

Alkoholos italok – jóféle házi pálinkák – helyben vásárolhatóak (a jegy ára nem tartalmazza).

 

Létszám: legfeljebb 30 fő.

A program ára vacsorával és alkoholmentes italokkal: 12 900 Ft/fő

(tartalmazza a főzőprogram során feltálalt hideg falatok és a közösen elkészített főételekből álló menüsor árát, valamint a workshopon való részvételt is).

A program helyszíne: Katlan Tóni Kultúrkonyha, Veresegyház Csokonai u 5/c.

 

A KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. szervezésében megrendezésre kerülő eseményeken, előadásokon kép- és videofelvételek készülnek, és az azon résztvevő személyek hozzájárulnak az eseményen, előadáson fényképek, videofelvételek és hangfelvételek készítéséhez a KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. és/vagy különböző sajtóorgánumok által, hozzájárulnak valamint ezek nyilvánosságra hozatalhoz, illetve sajtó részére történő továbbításhoz, felhasználásához.