„Figyel engem, gondolta a férfi.
Csak magát figyeli benned, gondolta a terapeuta.
Hol a vécé, gondolta a nő.”

(Tisza Kata)

Mire gondol a költő? Mire gondol a pszichológus? Mire gondol a költő, ha pszichológus? Mi lehet a szerepe a szépirodalomnak a gyógyításban, az önismeretben, a terápiában?

Május 29-én Tisza Kata íróval, coachcsal, az ELTE Pszichológiai Doktori Iskolájának doktoranduszával beszélgetünk versekről, pszichoprózákról, és mindarról, amit az írás és az olvasás hozzáadhat a lelki gyógyuláshoz. Az előadás és az azt követő kerekasztal-beszélgetés által igyekszünk kicsit jobban megérteni azokat a folyamatokat, ahogyan magunkra találunk egy-egy művet olvasva, vagy éppen kiírjuk magunkból, ami a szívünket nyomja.
Különleges Pszicho-Kávéházunkat megújult helyszínünkön, a Városliget Café & Restaurant dísztermében rendezzük meg. A főváros talán legszebb, legelegánsabb rendezvényhelyszínén a kávéházi hangulat garantáltabb, mint valaha.

Állandó kerekasztaltagjaink:

Dr. Habil. Forgács Attila klinikai szakpszichológus, gasztropszichológus
Kozma-Vízkeleti Dániel kiképző család-pszichoterapeuta
Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus
Dr. Kun Ágota munka- és szervezet szakpszichológus

Helyszín: Városliget Café & Restaurant 1895, 1146, Budapest Olof Palme sétány 5.
Városliget Café jóvoltából megvásárolható alkoholos és alkoholmentes ekszklúzív italcsomagok 4 italkupon lefogyasztását biztosítják.
Időpont: 2018.05.29. 18:00 óra

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a rendezvény helyszínén fényképek készülnek, amelyek ezt követően az esemény facebook oldalán lesznek megtekinthetőek.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

_______________________________________

Pszicho-Kávéházunk különleges struktúrával és pezsgő hangulattal vár benneteket! Az estét minden alkalommal egy meghívott szaktekintély vitaindító előadásával nyitjuk, vendégeink a legaktuálisabb és legforróbb témákat hozzák el számotokra a pszichológia tudományterületéről. Ezt követően állandó kerekasztalunk árnyalja tovább az előadás fő kérdéseit, rávilágítva a téma legizgalmasabb színfoltjaira. Benneteket is arra bátorítunk, hogy alakítsátok a beszélgetés menetét! A Mindset Pszicho-Kávéházban garantált a minden figyelmet lebilincselő, nívós és szakmai vita. Ezzel biztosítjuk számotokra az autentikus kávéházi hangulatot.

Továbbra is kíváncsi vagy, milyen egy Mindset Pszicho-Kávéház? Nézd meg kétperces bemutató videónkat:
https://www.youtube.com/watch?v=GMM0Mxtftm8

_______________________________________

Mindset Pszichológia − A szaklap, ami téged olvas//

A Mindset a pszichológia tudományának egy innovatív platformja. Olyan online pszichológiai szaklap, amely közérthetőségével közelebb hozza a pszichológiát minden ember életéhez. A Mindset azonban jóval többet jelent érdekes cikkek halmazánál. A tudomány terjesztését zászlónkra tűzve ismeretterjesztő előadásokat szervezünk a pszichológia iránt érdeklődők számára. A lap fiatalos dinamikájának köszönhetően magas színvonalon tudunk izgalmas, újfajta tartalmakat közvetíteni a nagyközönség számára is.