Újra fermentálós workshop!
A telt házas decemberiről sokan lemaradtak, így duplázni fogunk!

***

Az Emmarozs alapját a kovász adja. Élő, organikus, az emberi szervezettel harmóniában lévő, lassú folyamat vége ez, és az eljárás a konyhai kínálatunkban, italainkban is megjelenik.

Ha már hallottál a fermentálásról, kóstoltad Deli pultunkból a finomságokat, de még nem mertél belevágni, most jó hírünk van. Elhívtuk a „Fermentini” műhelyt, hogy gyakorlati fókuszú workshopot tartsanak:mutassák meg a praktikákat, hogy megkóstolhassatok sokféle fermentált zöldséget és italt, és beszélgetés közben, hogy a kezünk se unatkozzon, elkészítsetek fejenként 2 üvegnyi savanyúságot is, amit persze hazavihettek.

Tematika:

·Fermentálás alapjainak bemutatása, előadás

·Közös fermentált zöldség és kimchi készítés

·A workshopon elkészíthetsz 1-1 üveg fermentált zöldséget a saját ízlésed szerint,  és előkészítünk közösen kimchit is, amit majd otthon megfigyelhetsz hogyan készíti el magát :) 

·Átbeszéljük a folyamatot, és adunk neked emlékeztetőt róla, hogy otthon is elő tudd venni, amikor szükséged van rá

·A workshop előtt / alatt / után lesz kóstoló is Fermentini termékekből, friss kovászos kenyérrel, kovászos ropogóssal, igény szerint rizs ropogóssal.

·Ezen kívül kóstolunk fermentált üdítőt is

·Ha megszomjaznál kávé, tea, limonádé, víz a rendelkezésedre áll majd 

Minden szükséges eszközről, alapanyagról, üvegről mi gondoskodunk, hogy neked csak megjelenni kelljen!