Újra fermentálós workshop!
A telt házas decemberiről sokan lemaradtak, így duplázni fogunk!
***
Az Emmarozs alapját a kovász adja. Élő, organikus, az emberi szervezettel harmóniában lévő, lassú folyamat vége ez, és az eljárás a konyhai kínálatunkban, italainkban is megjelenik.
Ha már hallottál a fermentálásról, kóstoltad Deli pultunkból a finomságokat, de még nem mertél belevágni, most jó hírünk van. Elhívtuk a „Fermentini” műhelyt, hogy gyakorlati fókuszú workshopot tartsanak:mutassák meg a praktikákat, hogy megkóstolhassatok sokféle fermentált zöldséget és italt, és beszélgetés közben, hogy a kezünk se unatkozzon, elkészítsetek fejenként 2 üvegnyi savanyúságot is, amit persze hazavihettek.
Tematika:
·Fermentálás alapjainak bemutatása, előadás
·Közös fermentált zöldség és kimchi készítés
·A workshopon elkészíthetsz 1-1 üveg fermentált zöldséget a saját ízlésed szerint, és előkészítünk közösen kimchit is, amit majd otthon megfigyelhetsz hogyan készíti el magát :)
·Átbeszéljük a folyamatot, és adunk neked emlékeztetőt róla, hogy otthon is elő tudd venni, amikor szükséged van rá
·A workshop előtt / alatt / után lesz kóstoló is Fermentini termékekből, friss kovászos kenyérrel, kovászos ropogóssal, igény szerint rizs ropogóssal.
·Ezen kívül kóstolunk fermentált üdítőt is
·Ha megszomjaznál kávé, tea, limonádé, víz a rendelkezésedre áll majd
Minden szükséges eszközről, alapanyagról, üvegről mi gondoskodunk, hogy neked csak megjelenni kelljen!