A LOTS MUSIC bemutatja:

Danny Bryant - A kiváló brit blues gitáros első magyarországi koncertje!

A Classic Rock magazin által „nemzeti blues kincs” címmel illetett Danny Bryant tizennyolc éves korától rendszeresen koncertezik. Az angol származású gitáros az elmúlt két évtizedben hazája mellett fellépett Európa több országában, az Egyesült Államokban, valamint Kínában a Nanjing International Jazz & World Music Fesztiválon is. Április 20-án Revelation címmel friss albummal jelentkezik, a lemezbemutató turné keretén belül május 18-án Budapestre is ellátogat.

 

Korai lemezei közül a 2010-es Just As I Am hozta a legnagyobb sikert, pályafutásában az igazi áttörést. A következő mérföldkövet a 2014-ben kiadott Temperature Rising jelentette. A folyamatosan mozgásban lévő Bryant a lemezbemutató turné keretén belül az Egyesült Államokba utazott, ahol öt hétig turnézott példaképe, Walter Trout társaságában. 2015 augusztusában ismét stúdióba vonult, hogy elkészítse soron következő albumát, a Blood Money-t, melyen hallható Walter Trout és a Whitesnake legendája, Bernie Marsden gitárjátéka is.

 

Aktuális anyaga, a Revelation április 20-án lát napvilágot. Együttesével április 14-én ötven állomásos promóciós turnéra indul, hazánkban május 18-án a Muzikum Klubban lépnek fel. Az esten társai Alex Phillips basszusgitáros és Dave Raeburn dobos lesznek.

 

További részletek: www.lots-music.hu        

www.dannybryant.com 
www.facebook.com/events/1540684249312713