BOLDOG KÁLIDŐK - kultúrtörténet finom falatokkal kísérve

18 és 19 óra között:

Hangodi László tájegységtörténész, múzeológus, magyar végvári katona hagyományőrző, akinek a kutatási területe a nyugati Balaton-felvidék – mesél nekünk a Káli-medence vendéglátásának történetéről, a 18-19. századi boldog békeidőkről. Egy izgalmas korkeresztmetszetet hallhatunk, elmélyedhetünk a környék kultúrtörténetében egy finom vacsora kíséretében!

19 órától az eseményhez illő vacsora menü felszolgálása

TASTE BALATON MENÜ:

ELŐÉTEL

Francia tatár beefsteak, pirítós

LEVES

Medvehagyma krémleves, fürjtojás

FŐÉTEL

Bélszín Stroganoff, zsemlegombóc

DESSZERT

Pisztáciás tiramisu

JEGYÁR 21.000,- HUF, MELY TARTALMAZZA AZ ELŐADÁST ÉS A TELJES MENÜSORT

(az ajánlat italt nem tartalmaz)