BOLDOG KÁLIDŐK - kultúrtörténet finom falatokkal kísérve
18 és 19 óra között:
Hangodi László tájegységtörténész, múzeológus, magyar végvári katona hagyományőrző, akinek a kutatási területe a nyugati Balaton-felvidék – mesél nekünk a Káli-medence vendéglátásának történetéről, a 18-19. századi boldog békeidőkről. Egy izgalmas korkeresztmetszetet hallhatunk, elmélyedhetünk a környék kultúrtörténetében egy finom vacsora kíséretében!
19 órától az eseményhez illő vacsora menü felszolgálása
TASTE BALATON MENÜ:
ELŐÉTEL
Francia tatár beefsteak, pirítós
LEVES
Medvehagyma krémleves, fürjtojás
FŐÉTEL
Bélszín Stroganoff, zsemlegombóc
DESSZERT
Pisztáciás tiramisu
JEGYÁR 21.000,- HUF, MELY TARTALMAZZA AZ ELŐADÁST ÉS A TELJES MENÜSORT
(az ajánlat italt nem tartalmaz)