A Boglya Feszttel egy olyan fesztivált álmodtunk meg a Tisza-tó vidékén, ahová szívesen kiszakad az ember a (nagy)város forgatagából, és ahová a családdal is bátran eljöhettek. Hisszük, hogy a kulturális, zenei, gasztronómiai és ökológiai témák jól megférnek egymás mellett, s mindezt a közösség ereje teszi élővé, organikussá. Hiszen ahogy a mottónk is szól: "Itt egy boglyában vagyunk!".

www.boglyafesztival.hu

A PROGRAMOK gerincét a zenei fellépők és kulturális kalandozások adják. Emellett lesz lehetőség kézműveskedésre, portalátogatásra és számos egyéb izgalmas falusi élményre.

Milyen programokra számíthatsz?
- koncertek és zenei programok
- filmvetítés, színházi előadás
- kézműveskedés és helyi mesterségek bemutatkozása
- közösségi főzés
- templomi kamarakoncert
- társasjáték 
- közösségi mese és irodalmi programok
- portalátogatás
- ártéri traktor túra
- közösségi kertészkedés
- vezetett túrák (kétlábon és csónakban)
- gyerekeknek pizsiparty

Mindezt egy békés, nyugodt, falusi környezetben képzeld el, ahol tényleg megáll az idő. A programhoz a gyönyörű díszletet ugyanis a Tisza, a Tisza-tó, és a környékbeli pici falvak adják.

A tikkadt szöcskenyájak is hálásak, ha vigyázunk a környezetükre, ezért a teljes Boglya Fesztet öko-szemléletben szervezzük. Olyan fesztivált szeretnénk megvalósítani, ahol a szelektív szemétgyűjtés és a komposztálás alap.

Fesztiválunk tavaly debütált, és bátran állíthatjuk, sikerrel! Idén a külön témáknak külön udvart vagy portát kerestünk, így lesz öko udvar, színházi tér, társasjáték udvar és zenei porta is. Az igazi boglya életérzésről pedig a látogatók létszámának maximalizálása lesz a garancia. 

Így aztán vedd meg a jegyedet időben, nehogy lemaradj! Kövesd a közösségi média oldalainkat, ahol folyamatosan megosztjuk a hasznos infókat!


TAVASZVÁRÓ és TAVASZI JEGYINFORMÁCIÓ:

-      Tavaszváró (super early bird) fesztivál bérletek:
február 15-től április 1-ig - 12.000.- forintos áron.

-      Tavaszi (early bird) fesztivál bérletek:
április 2-től május 26-ig a háromnapos fesztiválbérlet ára 15.000.-

A fesztiválbérletekkel a nulladik nap (június 27. csütörtök) délutánjától egészen vasárnap (június 30.) délután 4-ig, a Boglya Feszt zárásáig részt vehetsz bármilyen programon.
Tavasztól online is elérhetőek lesznek a napijegyek és kedvezményes napijegyek. 

Figyelem! A Boglya Feszt befogadóképessége mindössze néhányszáz fő. Ezért a napijegyek értékesítését csak a tavasz folyamán indítjuk el és korlátozott számban lesznek elérhetőek.

A Boglya Fesztre 12 éves kor alatt díjmentes a belépés.

SZAKMAI JEGYEK
A sajtó, a kultúra és az ökológia területén dolgozók, illetve mindazok, akik bármilyen más területről érkezve szakmai jegyre jogosultnak érzi magát a programokat látva, szakmai jegyet (2000.-/nap) igényelhet a kapcsolat@boglyafesztival.hu email címen.


Facebook esemény