A Bring Me The Horizon és az A Day To Remember horror turnéja Budapestre is elér
Közös turnéra indul a két modern metál csapat, a Bring Me The Horizon és az A Day To Remember. A turnéra a Poorstacy és a Lorna Shore is elkíséri őket, korrekt kis metálfesztivált kanyarítva február 15-én a Papp László Budapest Sportarénába.
A Bring Me The Horizon első haza headline koncertje pont a Dürer Kert régi nagytermében volt, most pedig a Dürer Kert és a New Beat szervezésében első Aréna koncertjükre készülnek Budapesten! A metalcore isteneinek is többször kikiáltott banda másfél évtizedes fennállása alatt többször szerepelt a brit sikerlistákon, négy Kerrang! díjjal büszkélkedhetnek – köztük kettő a Legjobb Brit Bandának és egy, a Legjobb Koncertzenekarnak járó elismerés –, kétszer jelölték őket Grammy-díjra és számaik világszerte felkapottak a rock rádiókban is. A zenekar év elején jelentette meg Post Human: Survival Horror c. középlemezét, mely a tervek szerint a Post Humanre hallgató sorozat első darabja. Erről az anyagról emelték ki nemrég a DiE4u-t, mely a mérgező rögeszmékről szól és egy meglehetősen erős klipet is kapott. A sorozat folytatása várhatóan 2022 elején érkezik, épp a zenekar turnéja előtt.
A Bring Me The Horizon mellett érkezik még az amerikai A Day To Remember is. A floridai zenekar 2005-ben jelentette meg első lemezét, azóta pedig ők is erőteljes nyomot hagytak a metalcore színtéren, dalaik azonban mára kicsit letisztultabbá váltak. Ezt hozza a srácok márciusban megjelent új korongja, a You’re Welcome is, amelyet most alkalmunk lesz élőben is lecsekkolni.
A metál estét a Poorstacy (Carlito Junior Milfort) és a Lorna Shore teszik teljessé. Előbbi szintén Floridából érkezik rock, rap és pop-punk elemekkel tűzdelt zenéjével, - legutóbbi dalán pont a Bring Me The Horizon frontemberével, Oli Skyesszal dolgozott együtt -  , míg utóbbi csapat a deathcore-rajongóknak lesz igazi csemege.