Éld át a legszabadabb moziélményt festői környezetben!

Bradly Cooperrel, Lady Gagával, naplementével és puha piknikplédekkel várunk egy kellemes, nyáresti csütörtökön, amikor az LC CineBeam-mel szabadtéri mozivá alakítjuk a Kopaszi-gát legcsodásabb szegletét.

A Csillag Születik (A Star is Born) c. Oscar-díjas filmet magyar szinkronnal, 4K felbontásban vetítjük.
Kedvcsináló előzetes: https://bit.ly/2L1Uo8e 
Tudj meg többet LG CineBeam 4K lézerprojektorról: https://www.lg.com/hu/projektorok/lg-HU80KSW 

Ha a naplementés mozizást teljes piknikezéssel szeretnéd egybekötni, nézd meg a Fruska bisztró menüjét, válogasd össze a kedvenc ételeidet-italaidat, és rendelj előre piknik kosarat: https://www.facebook.com/fruskabistro/menu

Regisztrálj a vetítésre mielőbb, mert az első 150 vendég emlékül ajándék plédet és üvegpoharat is kap, amit haza is vihetnek! Fontos, hogy minden regisztrációval csak 2 db jegy igényelhető, ha szeretnél nagyobb csapatban mozizni, dobd át a barátaidnak is az esemény linkjét, hogy ők is regisztrálhassanak!

Esőnap esetén az esemény július 31-én kerül megrendezésre.

Karszalagodat a voucher beváltásakor kapod meg. Az eseményre a regisztrációs folyamatot követően tudsz belépni. A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.