Dobronka kisvárosának álmos utcáin régi plakátok foszlányai röpködnek. „Micsoda napok voltak azok, amikor az a világhírű cirkusz érkezett hozzánk…” - töprengett magában Vogeltanz Aladár, a dobronkai órásmester. „Dobronka utcái hirtelen élettel és izgalommal teltek meg… A levegőben narancsvirág illata és trombita hangja szállt, a kisasszonyok szeme szikrázott, a férfi népnek szebben pöndörödött a bajsza, mint valaha, és az egész város - mint egy égi ringlispíl - három napig a világító cirkuszi sátor körül forgott…
Bárcsak vissza lehetne tekerni az időt…!” - gondolta az órásmester.A hajdani vándor mutatványosok által megalkotott és ápolt műfaj - a marionett cirkusz - bája és szépsége előtt tiszteleg az előadás; ezt idézi fel, és erre emlékeznek játékukban oroszlánordítással, légtornászbukfencekkel, papírrózsákkal, szelídített hintalóval, élő muzsikával és a világ valamennyi csodájával!

Szerző: Boráros Milada
Tervező: Boráros Szilárd
Zeneszerző: Takács Dániel
Rendező: Boráros Milada
Szereplők: Lehőcz Zsuzsa, Takács Dániel
Ajánlott 3 éves kortól.

Belépőjegy: 1.500,- Ft
Kedvezményes belépőjegy (4 - 14 éves korig): 750,- Ft

Az előadásokon 10 év alatti gyerekek felnőtt kíséretében vehetnek részt. 4 éves korig nem kell belépőjegyet váltani, de a kísérőt arra kérjük, vegye ölébe a gyermeket.

www.hetretorszag.hu