Útnak indulunk egyetlen tarisznyánkkal, megyünk, mendegélünk, néha sűrű rengetegbe érünk… De van, amikor mi vagyunk azok, akiktől útnak indulnak, és nélkülünk vágnak neki a sűrű rengetegnek. Mi lehet a mi dolgunk ilyenkor, mik azok a hamuba sült pogácsák, amiket gyermekeink tarisznyájába tehetünk, hogy segítségükre legyenek a próbák során?

A júniusi Pszicho-Kávéházunkban dr. Kádár Annamária pszichológus fog nekünk mesélni arról, hogy milyen belső erőforrásokat erősíthetünk gyermekeinkben, amik által később sikeresen küzdhetnek meg az életben eléjük kerülő akadályokkal. Lesz szó az érzelmi intelligencia fontosságáról, és arról, hogy mindehhez a meséket hogyan hívhatjuk segítségül.

Aki nem hiszi, járjon utána június 27-én a Városliget Café-ban!

Különleges Pszicho-Kávéházunkat megújult helyszínünkön, a Városliget Café & Restaurant dísztermében rendezzük meg. A főváros talán legszebb, legelegánsabb rendezvényhelyszínén a kávéházi hangulat garantáltabb, mint valaha.

Állandó kerekasztaltagjaink:

Dr. Habil. Forgács Attila klinikai szakpszichológus, gasztropszichológus

Kozma-Vízkeleti Dániel kiképző család-pszichoterapeuta

Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus

Dr. Kun Ágota munka- és szervezet szakpszichológus

 

Városliget Café jóvoltából megvásárolható alkoholos és alkoholmentes ekszkluzív italcsomagok 2 italkupon lefogyasztását biztosítják.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a rendezvény helyszínén fényképek készülnek, amelyek ezt követően az esemény facebook-oldalán lesznek megtekinthetőek.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

_______________________________________

 

Pszicho-Kávéházunk különleges struktúrával és pezsgő hangulattal vár benneteket! Az estét minden alkalommal egy meghívott szaktekintély vitaindító előadásával nyitjuk, vendégeink a legaktuálisabb és legforróbb témákat hozzák el számotokra a pszichológia tudományterületéről. Ezt követően a különböző tudományterületek jeles képviselőiből álló állandó kerekasztalunk árnyalja tovább az előadás fő kérdéseit, rávilágítva a téma legizgalmasabb színfoltjaira. Benneteket is arra bátorítunk, hogy alakítsátok a beszélgetés menetét! A Mindset Pszicho-Kávéházban garantált a minden figyelmet lebilincselő, nívós és szakmai vita. Ezzel biztosítjuk számotokra az autentikus kávéházi hangulatot.

Továbbra is kíváncsi vagy, milyen egy Mindset Pszicho-Kávéház? Nézd meg kétperces bemutató videónkat: https://www.youtube.com/watch?v=GMM0Mxtftm8 

_______________________________________

Mindset Pszichológia − A szaklap, ami téged olvas//

A Mindset a pszichológia tudományának egy innovatív platformja. Olyan online pszichológiai szaklap, amely közérthetőségével közelebb hozza a pszichológiát minden ember életéhez. A Mindset azonban jóval többet jelent érdekes cikkek halmazánál. A tudomány terjesztését zászlónkra tűzve ismeretterjesztő előadásokat szervezünk a pszichológia iránt érdeklődők számára. A lap fiatalos dinamikájának köszönhetően magas színvonalon tudunk izgalmas, újfajta tartalmakat közvetíteni a nagyközönség számára is.